Headlines

Finance Avenue

Graag nodigen wij u uit tijdens Finance Avenue op zaterdag 18 november tussen 9u en 17u voor een persoonlijk gesprek omtrent beleggen in studentenvastgoed. Mis ook zeker onze workshop "Beleggen in studentenhuisvesting" niet om 13u35, gepresenteerd door Peter Verlinde. Lees meer »

Infosessies

Quares Student Housing bevestigt haar ambitieuze groeiplan en blijft inzetten op de professionalisering van de studentenhuisvesting. Op heden heeft Quares Student Housing 615 kamers in Brussel, Antwerpen en Luik, goed voor een totale investeringswaarde van 56,3 miljoen Euro. Lees meer »

't Fineer

De vroegere zagerij maakt nu plaats voor de tofste woonbuurt van Sint-Niklaas. Centraal gelegen en toch rustig met veel groen. 17 unieke woningen met bewoonbare oppervlakten van 144 m² tot 164 m² worden aangevuld met 40 gezellige appartementen met bewoonbare oppervlakten van 49 m² tot 125 m². In ’t Fineer zetten de warmtepompen en groendaken de toon wat resulteert in een zeer laag E-peil van E45. Elke woning wordt een BEN Ready-woning, Bijna Energie Neutraal. Lees meer »  

The London Residence

The London Residence is gelegen aan de vernieuwde Londenstraat de ader tussen de oude stad en de vernieuwde dokken, en vormt als het ware de toegangspoort tot de levendige Cadix wijk. De vernieuwde tramlijn stopt voor de deur en brengt je helemaal tot aan het Centraal Station. Lees meer »  

The New York Residence

Quares brengt u graag in avant-première op de hoogte van een splinternieuw project te Antwerpen. Op het Eilandje lanceren we een nieuwbouwproject van 70 appartementen. Deze zijn ruim, stijlvol en afgewerkt tot in de kleinste details. Er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en er is voldoende ruimte gelaten om je leefruimte te personaliseren naargelang je eigen woon- en leefwensen. Lees meer »    

Tom&Co choisit Quares

Tom&Co - le leader du marché dans le segment des magasins pour animaux - opte pour une coopération avec le spécialiste immobilier Quares. Lire plus>>    

Thomas Cook

La division Property & Facility Management de Quares enrichit son portefeuille de clients avec une superbe mission. Thomas Cook Group Belgium a désigné Quares en qualité de Property & facility manager pour son siège et son réseau d'agences. Lire plus »

Nieuwbouw Falconhoven

De unieke architectuur en inplanting rond de besloten binnenhoven zorgen ervoor dat élke unit in Falconhoven maximaal van alle troeven van het project geniet. Er werd gekozen voor plafonds van 2m90 hoog en voor grote ramen voor een maximum aan lichtinval. Ruime en goed georiënteerde terrassen verstreken deze beleving. Lees meer »  

Belfius Smart Company Award

Via het Sustainable Energy Fund financiert vastgoedspeler Quares investeringen in energie-efficiënte gebouwen. En dat op een erg interessante manier. Het fonds investeert. De eigenaar of huurder betaalt Quares terug dankzij de energiebesparingen die hij realiseert. Lees meer »    

Habiter

Vente et location de biens immobiliers résidentiels et de projets de constructions neuves.

Investir

Conseil en investissement immobilier.

 

Gérer

Gestion d’immobilier commercial.

 

Innover

Développement de nouveaux services et produits immobilier.
 

Groupe Quares

Quares est l'abréviation de Quality Real Estate Services. Quares est un spécialiste de l'immobilier actif sur les marchés Belge, Néerlandais, Luxembourgeois, allemand et Français. Le principal objectif de l'entreprise est de maximiser les rendements financiers du patrimoine immobilier de ses clients, qu’il s’agisse de particuliers, de professionnels ou d’investisseurs.En savoir plus »

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer