Testimonials

Wenst u ook uw ervaring te delen?

za, 31/12/2016 - 14:07
0

Wenst u ook uw ervaring te delen? Schrijf deze dan in een e-mail naar wonen@quares.be en maak kans op een magnum fles champagne.

Tot snel!

 

Uw Quares-team

Great job!

do, 22/12/2016 - 12:05
4

We would like to thank you for the great job you did selling our house in Antwerpen. As we're not locals, we really appreciated and depended on your support . We wish you a merry Christmas and a happy New Year, All the best of success in 2017.

A. C. Schøne & S. Aarne

Een positieve ervaring!

vr, 29/04/2016 - 10:59
4

Van bij het eerste contact met de makelaar van Quares was er een goed gevoel en hadden we vertrouwen in de vooropgestelde aanpak van de verkoop. Vrij snel hebben we een realistische waardebepaling van de woning ontvangen.

De pre-sale biedt de mogelijkheid om op korte termijn een aantal geïnteresseerde kopers te bereiken en potentiële kopers worden door de makelaar goed ingeschat en opgevolgd. Correcte afhandeling dossier en correcte prijsafspraken.

Voor ons een positieve ervaring!

 

 

Noëla

Accurate en meevoelende begeleiding

vr, 25/03/2016 - 11:48
5

Met dit schrijven wil ik even stilstaan bij het verloop in de afhandeling van de verkoop van onze eigendom en de aankoop van de nieuwe ! Het verkopen van uw landelijke eigendom  en de aanschaf (switch naar een appartement ) van een nieuwe, is zonder twijfel één grote emotionele aangelegenheid ! De accurate en meevoelende begeleiding staat dus centraal !

Ik was verrast dat de mensen van Quares deze begeleiding met zulke grote bezieling, accuraat en professioneel tot een goed einde brachten ! Het komt er bij hen blijkbaar op aan dat de (ver-)koper zich goed in zijn vel voelt, en dat dus de klantvriendelijkheid alsook de correctheid van de afhandelingen echt centraal staan  (waar in andere kantoren enkel het win- bejag telt). 

Bij deze zal ik zeker Quares aanbevelen bij andere mogelijke eigendom kopers en verkopers !!!

Bedankt en een heel dikke pluim voor de snelle en professionele afhandelingen !!

 

Dhr. Claessens

Persoonlijk en op maat

vr, 04/03/2016 - 16:41
4

Reeds een aantal jaren waren wij op de uitkijk naar een bouwgrond of te verbouwen woning in onze buurt. Via Quares ontdekten we eindelijk die opportuniteit: een bestaande woning, met potentieel, die aan onze wensen voldeed. De afhandeling via de Quares makelaar liep zoals het hoort: professioneel. Met andere woorden: flexibel in het maken van tijd/afspraken, duidelijke communicatie, geen verrassingen of druk tijdens het aankoopproces, en toch ook persoonlijk, op maat. Op basis van onze ervaring zouden wij zeker niet aarzelen om Quares aan te raden bij vrienden of kennissen.Lees verder »

Vrijheid om te beslissen

ma, 21/12/2015 - 10:52
5

Na een vlekkeloze en persoonlijke service bij aankoop van onze woning, twijfelden we geen seconde om Quares, te contacteren voor advies bij onze verhuis naar het buitenland. Verhuren of verkopen: we kregen een zeer eerlijk antwoord en toch de vrijheid om zelf te beslissen. Een verhuis naar het buitenland vereist de nodige planning, maar van stress bleven we zo goed als gespaard: alle administratie en praktische zaken voor de verkoop van ons huis werden uiterst professioneel opgenomen door Quares. We hoefden ons geen seconde zorgen te maken, we konden onze makelaar vertrouwen en wisten dat de verkoop en alles er rond perfect zou verlopen. Een snelle verkoop (2 weken!) was het bewijs! Kwaliteit & vertrouwen, daar staat Quares duidelijk garant voor.

Schitterende verhuur!

ma, 07/12/2015 - 16:06
5

Beste,

Het is de tweede maal dat U voor ons een verhuur afsluit en nieuwe huurders zoekt. Wij, als eigenaars, houden eraan om U oprecht te bedanken voor de correcte verhuring van ons tweede appartement in de Parklaan.

U bent zeer taakgericht, beleefd, vriendelijk en toch kordaat voor het afhandelen wat betreft oude huurders. 

U heeft ons  op de hoogte gehouden bij de screening van nieuwe huurders en fijne nieuwe huurders gevonden. 

Bedankt voor uw inzet en tijd voor deze schitterende verhuur!

 

Mevr. De Boodt

Uitermate tevreden!

ma, 23/11/2015 - 11:59
5

We zijn uitermate tevreden van de wijze waarop Quares de verkoop van het huis van mijn ouders hebben aangepakt. We zijn geen leken in het verkopen van huizen maar hun professionele aanpak met alle juiste documenten, op tijd aangevraagd en tevens de bekommernis om de kosten te vermijden bleef ons verbazen. De verkoop werd snel afgehandeld en de wijze waarop zij met de kopers onderhandelden bespaarde ons veel tijd en geld.

Snelle afhandeling

vr, 20/11/2015 - 10:42
4

Wij waren al een tijdje op zoek naar een woning als investering. Bij Quares hadden ze dat goed begrepen. Via hun VIP programma kregen wij per mail als eerste zicht op interessante opportuniteiten. Zo hebben we het juiste pand gevonden. Eén telefoontje en minder dan 2 dagen later had de makelaar al een persoonlijk contact met de verkopers geregeld. Wat volgde was een traject op maat, met snelle afhandeling van de noodzakelijke formele stappen. De belangen van de verkoper werden correct verdedigd maar als koper konden we ook duidelijk merken dat een fair evenwicht tussen partijen evenzeer belangrijk was. Het verkoopproces was dan ook een aangename, menselijke beleving tussen 2 families wat in ons specifieke geval een meerwaarde betekende. Dit werd door Quares perfect aangevoeld. Wij hebben dan ook beslist om het pand eveneens via Quares in verhuur te geven. Onze makelaar stelde huurders voor en heeft ervoor gezorgd dat het aangekochte pand niet één dag onbewoond is gebleven. Knap!

Ik waardeer uw vakbekwaamheid

do, 29/10/2015 - 11:06
5

Beste,

Ik wil U  oprecht bedanken voor uw grote inzet, uw probleemoplossend denken, uw vriendelijke en beleefde omgang met eigenaars en huurders. U verdient een grote pluim, want dit was een moeilijke situatie. Ik waardeer uw vakbekwaamheid ten zeerste. 

M.vr.gr


Mevr. De Boodt

Sterk aanbevolen

ma, 03/08/2015 - 09:36
4

Wij zijn bij  de verkoop van onze woning zeer tevreden aangaande de contacten, de aanpak en de snelle verkoop  van onze woning, de verantwoordelijke verkoper  was zeer vlot in de omgang en had een goede kennis van zaken. Wij hebben ook al kennissen aanbevolen hun woning te ver kopen via Quares.

Grt W. Vergauwen 

 

Doe zo verder!

vr, 06/02/2015 - 21:44
4

Wij hebben elkaar gezien op vrijdag jongstleden in de woning op de Fortlaan te Zwijnaarde. Ik heb de foto's samen met mijn echtgenote bekeken en we hebben besloten het pand toch niet te huren. Het is vooral de badkamer die ons echt niet bevalt al is men nog bezig met renovatie. Ze is echt te klein. Lees verder »

Stopzetting verhuuropdracht

do, 27/11/2014 - 14:38
4

Met deze bevestig ik om de verhuuropdracht stop te zetten.
 
Doch wens ik héél in het bijzonder u persoonlijk enorm te bedanken voor al u inzet en vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat we in de toekomst wellicht opnieuw iets voor elkaar kunnen beteken!
 
Intussen wens ik u verder veel succes met u verkoop en verhuringen en wens ik u zeer warme en prettige feestdagen!
 
Nogmaals van harte dank, het was me een waar genoegen met u te mogen samenwerken!

Mevr. Bryssinck

The Best in Town

wo, 10/09/2014 - 11:32
5

If you want a professional agency to let your property, you do not need to look further than Quares. I have used 3 different agencies to let properties in Mechelen and Quares stands out as the best by far. My contact person there is a charming professional with strong market expertise who has provided me with valuable advice and guidance and is pro-active in providing updates on progress and following up on action steps in a timely manner (a refreshing change from other agencies I have used). Their tenant vetting process appears strong and they are extremely good at handling all the administration details. They rented a property for me earlier this year and I have now put a second one with them. 

Persoonlijke en flexibele aanpak

di, 17/06/2014 - 14:29
4

Als particulier een woning verkopen brengt wel wat koud watervrees met zich mee; je doet het immers niet elke dag. Voor de verkoop van onze woning zijn we bewust in zee gegaan met Quares omwille van de persoonlijke, doch flexibele aanpak die men aan de dag wist te leggen. Mits het nodige geduld in acht te nemen (dat je als verkoper wellicht vrij weinig hebt), is de verkoop heel correct en professioneel verlopen. Kortom, Quares is zeker het overwegen waard om je woning aan de juiste man/vrouw te brengen!

Steven

Verkoop in 5 dagen

ma, 26/05/2014 - 12:16
5

Beste

Langs deze weg wil ik jullie nog bedanken voor de zeer goede en vlotte samenwerking voor het realiseren van de verkoop van het huis te Oelegem.

Wat meteen opviel was dat de werkwijze van Quares veel actiever was en het inzicht om onmiddellijk de positeive en sterke punten van het huis aan te halen. Ook bij negatieve punten die potentiële kopers kunnen aanhalen werd meteen duidelijk gemaakt hoe je deze in positieve punten kan omzetten. Deze zaken kwamen helemaal niet ter sprake bij andere makelaars.

Van bij het begin tot het einde hebben jullie steeds perfect advies gegeven waar nodig en ook geholpen welke attesten er moesten aangevraagd worden en tot wie ik me kon wenden. Hier vloeide buiten de wettelijke attesten ook zeer goed advies/argumentatie over de isolatie die mede hebben geleid to een vlotte verkoop.

Jullie hebben een "total service" geboden en zeker niet onbelangrijk een zeer correcte inschatting van de waarde. Dit heeft er ook voor gezorgd dat er meteen veel reacties zijn geweest bij de start van de verkoop en bij de juiste doelgroep van kopers. Ook de aanpak en bezichtigingen waren schitterend geregeld.

Deze punten en zeker nog enkele andere (bijvoorbeeld wat eenk oper best wel of niet zou renoveren) hebben er tot een zeer snelle verkoop geleid, namelijk 5 dagen!

 

E. Langley

Appartement verkocht binnen de week

ma, 26/05/2014 - 11:36
5

Vanaf het eerste contact met de makelaar waren wij overtuigd dat we met een betrouwbaar en professioneel iemand bezig waren. We kregen een duidelijke rondleiding in de instapklare woning, die we ook hebben gekocht. De makelaar begeleidde ons zeer goed door het ganse proces. Wij hebben ons appartement dan ook te koop gezet via Quares en dit was binnen de week verkocht. Wij zouden dan ook Quares aanraden aan iedereen.

Bedankt Quares !

B. DE BRUYN en S. DE PRINS

Bij Quares hadden we direct en goed gevoel

vr, 16/05/2014 - 10:57
4

Wij hadden 3 makelaars gecontacteerd voor een prijs offerte van de woning. Daar ze alle 3 ongeveer de zelfde prijs hanteerde, de één wat meer dan de andere en
zelf een prijs in gedachte voor onze woning.

Bij de makelaar van Quares hadden we direct en goed gevoel bij en stelde een realistische prijs voor. De daarop volgende dagen zijn wij goed geïnformeerd wat ons te wachten stond.

Wij zijn zeer tevreden van de werking van de makelaar. Wij zouden Quares zeker aanraden bij vrienden, persoonlijk geen negatieve opmerkingen.
 

Huyge R.

Kopen via Quares is een aangename ervaring

wo, 14/05/2014 - 10:17
5

Kopen via Quares is een aangename ervaring. Zeer sterk punt is de flexibiliteit en service van de makelaar in kwestie. Een vlotte telefonische bereikbaarheid op elk moment van de dag, alsook per mail.

Als koper voelde ik me absoluut gesteund door de makelaar op vlak van prijs afhandelingen etc.  Alles wordt professioneel opgevolgd en zeer strikt genomen waardoor elke partij zich zeker voelt van z'n stuk.

Ik zou Quares zeker kunnen aanraden bij kennissen en familie!

Met dank aan jullie, om je 110% in te zetten, zelfs voor de iets kleinere zaken! :-)

Eline M.

Snelle verkoop

vr, 14/02/2014 - 17:19
4

Wij zijn heel blij met de aangeboden service door jullie. Een snelle succesvolle verkoop is het resultaat!

A. Clément

Dank voor de goede zorgen

ma, 10/02/2014 - 10:48
4

16 okt. jl hebben we mekaar voor 't eerst ontmoet - we hadden een afspraak ivm het appartement van onze Jan (Canada) - die tijden hadden we eigenlijk andere besognes (UZA-toestanden), maar 'k hield er toch aan op onze afspraak te zijn ...
 
Ik had direct met jou een goed contact en had ook wel aangegeven dat we wat ervaring hebben met immobiliën en referenties doorgespeeld van onze contacten met andere  vastgoedmakelaars. Ik heb me absoluut niet berouwd dat ik terechtgekomen ben bij Quares.  Eigenlijk hadden we al een lange periode het appartement te huur gesteld bij een verhuurmaatschappij die ons in Noord-Antwerpen regelmatig bijstaat en nadien doorgespeeld naar een ander verhuurbureau die eerder in Edegem en Mortsel goed zit.  Tevergeefs ...Lees verder »

Correcte opvolging

di, 05/11/2013 - 10:12
3

Bij deze laat ik weten dat wat betreft de verkoop van het mede-eigendom op de eerste verdieping, alle partners op een correcte wijze werden benaderd door Quares.
De inhoudelijke problematiek van mogelijke aanpassingen na verkoop van dit eigendom, werden grondig besproken met alle partijen en door Quares correct opgevolgd.
Dit resulteerde in een aangepaste en duidelijke basisakte. Een constructieve, correcte werkwijze die door hele VME een meerwaarde is geweest.

M. Heirman

Quares was de juiste beslissing

wo, 30/10/2013 - 12:00
4

Voor de verkoop van de vier appartementen van Villa Aqua hebben wij op 10/04/2012 een exclusiviteitscontract met Quares afgesloten. Op 01/10/2013 werd het laatste appartement verkocht. De dynamiek en uitstraling van de Quares groep heeft mij over de drempel van het nieuwe kantoor in Mechelen gebracht. De persoonlijkheid en charisma van onze makelaar heeft mij aangezet tot het ondertekenen van het contract.Lees verder »

Een goed einde

di, 29/10/2013 - 12:48
4

Ik heb Quares zeer goed ervaren, het was een harde en moeilijke verkoop maar de goede inzet, positieve kijk en vele uren werk van Quares heeft dit tot een goed einde laten verlopen. Ook de goede opvolging en vele tips en weetjes hebben enorm geholpen mits ikzelf niet veel in het land was. Quares heb ik ook ervaren als een zeer tof, eerlijk en joviaal bedrijf die wel goed weet wat wel en niet kan en ook de belangen van alle partijen in ziet en verdedigd zodoende er geen tijd verspild werd met ongeschikte kandidaten. Mijn belangen werden zeker als prioriteit beschouwd en werden ten volste voldaan.Lees verder »

Professionalisme en service

do, 24/10/2013 - 16:07
4

Na een lange zoektocht naar een nieuwe thuis en verschillende contacten met immokantoren, was het een verademing om het professionalisme en de service van Quares te mogen ontdekken. Hoezeer Quares in eerste instantie de verkoper zijn belangen diende te behartigen, hadden wij als koper het gevoel dat het servicelevel voor beide partijen even hoog was. Snelheid, opvolging en ervaring zijn keywords die Quares duidelijk onderscheiden van de andere spelers in de markt.

Bedankt!

Evelyn

Om eerlijk te zijn...

ma, 30/09/2013 - 11:48
5

Om eerlijk te zijn waren we initieel niet zeker of we onze woning zouden verkopen via een makelaar. We hadden een idee hoeveel ons huis waard was en met een advertentie plaatsen zou alles wel in orde komen. Voor we een definitieve beslissing namen, hadden we toch Quares even uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Met onze makelaar klikte het meteen. Het bleek al snel dat ons pand meer waard was dan we zelf dachten. Ze legde ons alle facetten van het hele verkoopproces uit en stelde voor om onze woning te verkopen in een “pre-sale” waarbij alle geïnteresseerden aan de hand van een persoonlijke e-mail op een bepaalde dag in avant-première mochten komen kijken.Lees verder »

Zeer professionele aanpak

ma, 30/09/2013 - 10:52
4

Wij willen u van harte danken voor de zéér professionele aanpak van de verkoop van onze panden.

Mijn echtgenote en ik zijn nog steeds onder de indruk van het nalaten van je visitekaartjes in het postkantoor te Puurs. Ik vond dit zelf een “speciale manier” van prospectie, want je verkrijgt natuurlijk niet zo gemakkelijk bij deze instellingen dat je reclame kan of mag maken. Het getuigt van een actieve dosis gezonde commerciële lef. Het resultaat is u gekend.Lees verder »

Typerende verkoop

wo, 18/09/2013 - 09:10
4

Wij hadden een zeer positieve ervaring met Quares. Hun consultant had een zeer grote betrokkenheid bij de verkoop van ons huis. Hij stond steeds klaar met de correcte informatie en gaf de juiste tips om ons huis klaar te maken om de potentiële kopers te ontvangen. De professionele aanpak en omkadering in elke fase van de verkoop typeert Quares.
 

Veerle

Een trouwe partner

di, 17/09/2013 - 15:02
4

Werken met Quares is als werken met een trouwe partner. In een  makelaar moet je vertrouwen kunnen stellen, ze proberen je tenslotte iets te verkopen. Vanaf het eerste contact met onze makelaar was ik onder de indruk van haar spontane maar doch professionele manier van werken.

Ze spaart kosten nog moeite om zowel de koper als de verkoper met raad en daad bij te staan. Ik geef mijn voorkeur aan Quares als ik nog onroerend goed wil kopen of verkopen.

T. Weewauters

Echt een pluim

wo, 11/09/2013 - 11:59
4

Bedankt voor de rondleiding gisteren. Het is een woning waarin veel positieve elementen zitten die ons echt wel aanspreken (en die je bijna niet kan nabootsen of terugvinden in andere woningen). Desondanks gaan we het pand niet kopen.

Ik was enthousiast over je manier van rondleiden en uitleggen. Echt een pluim! Ik zou het zo gekocht hebben :-)

Dhr.  JanssensLees verder »

Verkocht in 1 week

wo, 11/09/2013 - 11:19
5

Samenwerking: uitstekend! Alle mail- telefoonverkeer verliep efficiënt.  Ik heb een duidelijke uitleg gekregen over de loop van de voorbereiding, verkoop en informatie achteraf.

Aanpak: ik weet niet of iedere makelaar er zoveel energie in steekt, maar de verkoop liep tegen een razend tempo. De verkoop zelf was bijzonder assertief en overtuigend te noemen. Voor enkel nieuwsgierige mensen komt dit misschien wat aggressief over, maar het gaat hem om een verkoop en niet over een opendeurdag. Ikzelf hou van een concrete en praktische aanpak en stel zelf wel de vragen die in het verkoopsverhaal niet aan bod komen.  Het is aan de kopers om vragen te stellen zodat ze weten wat ze kopen.Lees verder »

Klaar & duidelijk

wo, 11/09/2013 - 10:21
5

We hadden in het verleden al samengewerkt met het immokantoor Quares te Antwerpen voor de verhuur van ons appartement, maar door omstandigheden moesten we overgaan tot verkoop. Omdat er altijd een goede verstandhouding was, werd de keuze snel gemaakt om ook ons appartement door hen te laten verkopen.
 
Dankzij de klare en duidelijke uitleg, begeleiding en de passie van de makelaar hadden wij er alle vertrouwen in dat alles vlot zou verlopen. En het heeft geloond... In amper 1 week tijd was het verkocht!

Waarvoor onze oprechte dank aan onze makelaar!!

 

Mevr. Varewyck

Zeer aangenaam

vr, 06/09/2013 - 16:14
4

Ik heb in het verleden reeds meermaals appartementen gehuurd via Quares. Ook bij het zoeken van een nieuwe stek kwam ik dit jaar weer bij mijn vaste contactpersoon terecht. Ik heb een drukke job met onregelmatige uren en frequente buitenlandse verplaatsingen. Ik vind het dan ook zeer aangenaam om steeds te kunnen rekenen op een correcte, duidelijke en efficiënte afhandeling van alle administratieve zaken en vragen die komen kijken bij het huren van een appartement.

Hartelijk en professioneel

vr, 06/09/2013 - 16:10
4

Ik heb reeds tweemaal een appartement gehuurd via Quares en beide contacten waren hartelijk én professioneel.  De kennismaking met een van de medewerkers verliep soepel en zeer klantvriendelijk. Op een snelle en efficiënte manier werd het dossier samengesteld, afspraken voor bezichtiging gemaakt en overgaan tot de ondertekening van het contract.Lees verder »

Een dikke pluim

ma, 02/09/2013 - 13:22
5

Ik heb Quares leren kennen aan de hand van een gesprek met een medewerker die ik op een feest heb ontmoet. Het contact was dadelijk zeer aangenaam en omwille van haar enthousiame heb ik dan besloten om ons te verkopen pand aan Quares over te laten.

Ze beloofde me om zo snel mogelijk contact op te nemen, wat ze ook deed.Na het bezichtigen van de woonst, is er nog veel telefonisch contact geweest omdat ze alles tot in de puntjes wou weten en van alles op de hoogte wou zijn. Zelfs opzoekingswerk en contacten met verschillende instanties nam ze ter harte.Lees verder »

Zeer tevreden

ma, 02/09/2013 - 11:40
4

Wij zijn zeer tevreden van de samenwerking. We hebben goed onze situatie en specifiek onze wensen kunnen uitleggen. De dienstverlening kwam zeer professioneel over. Ook administratief werd alles vlot afgehandeld. We kregen steeds snel feedback en werden goed op de hoogte gehouden.

En bovenal, het appartement is snel verhuurd!

 

Familie Janter – Vande Kerckhove

Deskundige begeleiding

di, 20/08/2013 - 16:19
5

Hierbij wensen wij Quares van harte te bedanken voor de deskundige begeleiding bij de verhuur van het appartement. Ook de administratieve hulp bij overname van de nutsvoorzieningen werd ten zeerste op prijs gesteld bij de nieuwe huurder.

Met vriendelijke groeten


A. De Bondt

Tevreden

do, 08/08/2013 - 15:18
3

Het contact
Contactmogelijkheden goed aangegeven, zowel telefonisch als via e-mail als eventueel op kantoor. Het contact met de medewerkers verliep vlot en heel flexibel. Ook de contactgegevens van de verantwoordelijke voor ons dossier werden vlug doorgegeven, wat makkelijk werkt. Afwezigheid werd ook op tijd gemeld, met eventuele data van terugkeer en mogelijkheid tot contactname met vervangende collega's.Lees verder »

Professioneel en pro-actief

do, 08/08/2013 - 13:31
5

Als klant zijnde van Quares, kan ik natuurlijk enkel spreken over het kantoor in mijn regio (Mechelen).

Onze mening is, dat zij hun job zeer professioneel aanpakken. Veel makelaars hebben de naam ”snobs” te zijn, die graag snel veel geld binnenrijven. Ik kan echter beamen dat zij dit net NIET doen.

Ook als het moeilijker gaat om een huis te kunnen kopen door omstandigheden blijven zij actief meezoeken naar mogelijke oplossingen.Lees verder »

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer